søndag den 13. februar 2011

DKK - en fortælling

Klokken har lige slået et i ungdomsklubben og ind strømmer 5 teenage-drenge som lige har fået fri fra skole. De har alle sammen glædet sig til at komme hen og spille computer. Så de indtager alle computer- rummet med iver. Lidt efter kommer der lidt flere teenager til, som lige så stille indtager deres ”sædvanlige” plads. Mange af pigerne sætter sig i hyggehjørnet med sofa gruppen, som hurtig ender ud med at blive til en frisør salon. Nogle af de lidt mere stille drenge sætter sig i ved et bord i baren med et brætspil. Ovenpå er der et fotostudie som også hurtig bliver indtaget af to drenge og to piger som prøver at tage nogle fede model billeder. Der er to medarbejder i klubben. Emilie, som er den ene medarbejder, vælger at gå ovenpå i fotostudiet for at hjælpe til med at tage billeder.

Nedenunder er der kommet godt gang i computer-rummet drengene er højt råbende og godt inde i spillet med deres missioner. Maria sætter sig hen til pigerne som sidder og snakker om hvilke drenge de synes er de sødeste. De får sig en rigtig tøse-snak samtidig med at hun får sat håret.

Inde i computer rummet har situationen taget til og to af drengene er begyndt at svine hinanden til. Nicklas og Mike som heller ikke er så gode til at enes i skole, er kommet op at skændes om hvem der skal være på hold med Peter, som er den bedste til computerspillet. Maria rejser sig hurtig for at se om hun kan nå at redde situationen. Da hun kommer ind i computer-rummet kan hun se at Nicklas er godt rød i hovedet af raseri. Hun spørger hurtigt drengene på en frisk og glad måde om hun være med, og spørger så om hun ikke må være på hold sammen med Nicklas og Mike fordi hun synes de er så gode. De kigger mærkeligt på hende og griner, men siger at det må hun godt. Maria tager en computer og spiller nogle spil med dem, hvorefter hun går igen. Stemningen ændrer sig og de snakkede pænt med hinanden igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar